Main menu

Социални придобивки и преференциално медицинско обслужване за членове на основните браншови организации и служители на КНСБ

На основание договор между КНСБ и елитната столична болница УМБАЛ „Света Анна“ членове на основните браншови организации  и служители на КНСБ могат да получат преференциално медицинско обслужване.

Според договора, медицинското обслужване включва диагностициране, хоспитализиране при необходимост на пациенти, които са членове и служители на КНСБ, оказване на консултативна помощ в областите неврохирургия, неврология, хирургия, кардиохирургия, кардиология, анестезиология и реанимация, вътрешни болести, урология, физиотерапия и рехабилитация и други.

Лечебното заведение е длъжно да осигури непрекъснат, 24-часов прием, на насочените от КНСБ пациенти за извършване на договорената диагностика и лечение, предвижда още договорът между двете институции.

Това не е първата привилегия за членове и служители на КНСБ в областта на медицината. От миналата година членове на синдикалните организации при КНСБ във Варна имат договор с елитната стоматологична клиника „БУЛДЕНТ“. Съгласно договореностите всеки синдикален член и хората от неговото семейство ползват 25 на сто отстъпка от цените на регистратура и ползват преференциално, бързо и качествено обслужване.

Сред останалите преимущества за членове на КНСБ е и достъпът до най-евтиния финансов ресурс в България – Националната взаимоспомагателна каса. От нея всеки член може да получи взаимопомощ, значително по-изгодна спрямо заем от банка или друга финансова институция.

Sport Pass пък е иновативна спортна програма, която дава много повече от всяка друга досега. Само с една карта, на достъпна цена, членовете на КНСБ могат да получат неограничен достъп до над 100 спортни активности в разнообразна и постоянно нарастваща мрежа от спортни клубове. 

Доц. д-р инж. Лиляна Вълчева
Председател на ВОН-КНСБ 

Share